PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ◆ آموزش کامل نحوه فرمت گوشی های n97 و 5800 و N8 به روایت تصویر !



NimA79
05-14-2010, 21:12
آموزش هارد ریست یا فرمت گوشی های N97 و 5800 و N8




اگر شما هم متاسفانه با مشکلی روبرو شدید در گوشیتون شاید هارد ریست یا فرمت کلی گوشی بتونه کمکتون کنه .


توجه :این عملیات باعث میشه تا کل حافظه گوشی یا فون مموریتون و تنظیمات پاک بشه دقیقا عین زمانی که گوشی رو خریدین !


همچنین از موارد مورد استفاده دیگه این عملیات زمانی که میخواهید گوشیتون رو بفروشید یا به تعمیرگاه بسپارید برای تعمیر
و نمیخواهید که به اطلاعات و برنامه های شما دسترسی داشته باشند !!

نکته:روش های قبلی که برای گوشی های قبلی نوکیا استفاده میشد در این سری جدید یعنی سری تاچ نوکیا کاریردی نداره .


خب برسیم به مراحل :


ابتدا اگر گوشیتون بالا میاد و به اطلاعات دسترسی دارید از اطلاعات ضروری و مورد نیازتون بر روی مموری کارت
یا با استفاده از برنامه های پیسی سوییت یا اُوی سوییت بک آپ یا پشتیبان تهیه کنید اگر هم که بالا نمیاد بیخیال اطلاعات باید باشید
.
گوشیتون رو خاموش کنید .سپس به صورت همزمان این کلید هایی که در تصویر دورشون دایره قرمز رنگ کشیده شده رو فشار داده و نگه دارید
.( اگه یه نفری نتونستید از یکی کمک بگیرید !! ) یعنی کلید های shiftو Space و Delete و دکمه پاور یا روشن خاموش گوشی !!



برای نوکیا N97 :



[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]


**********************************************




برای نوکیا N8 :



1 - گوشی خود را خاموش کنید.

2 - دکمه های " دوربین + منو + پایین صدا(- Vol) " رو نگه دارید , سپس دکمه پاور رو بزنید تا گوشی ویبره بزنه و روشن بشه و تا روشن شدن صفحه نمایش دکمه هارو نگه دارید.

3 - وقتی تنظیمات اولیه اومد , دکمه هارو رها کنید ...

تبریک میگم با موفقیت گوشی فرمت شد :)



[Only registered and activated users can see links]



اگراین روش درست اجرا شده باشه شما تصویر اولیه بالا اومدن گوشی رو مشاهده میکنید
و بعد از شما کشور محل زندگیتون رو میپرسه که تنظیم کنید .

نکته : این فرمت کاری با هارد داخلی گوشی شما نداره و اگر بخواهید هارد داخلی رو فرمت کنید باید از برنامه فایل منینجر گوشیتون استفاده کنید !!

NimA79
05-14-2010, 21:18
و برای گوشی 5800 هم از این روش استفاده کنید .

دکمه سبز و قرمز و دکمه دوربین و دکمه پاور یا روشن خاموش گوشی رو هم زمان نگه دارید . عین تصویر .



[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]


از زاویه ای دیگر هم ببینید !!

[Only registered and activated users can see links]

padmira
07-13-2010, 16:03
دوستان برای 5530 از این کد استفاده کنید از سمت راست به چپ *#7370# یعنی ستاره مربع هفت هزار و سیصد و هفتاد مربع

NimA79
07-13-2010, 18:16
وستان برای 5530 از این کد استفاده کنید از سمت راست به چپ *#7370# یعنی ستاره مربع هفت هزار و سیصد و هفتاد مربع

دوست من این روش شما فرمت نرم افزاری و ریسیت کلی .

Hacker_Bad
08-24-2010, 13:44
آموزش هارد ریست یا فرمت گوشی های n97 و 5800




اگر شما هم متاسفانه با مشکلی روبرو شدید در گوشیتون شاید هارد ریست یا فرمت کلی گوشی بتونه کمکتون کنه .


توجه :این عملیات باعث میشه تا کل حافظه گوشی یا فون مموریتون و تنظیمات پاک بشه دقیقا عین زمانی که گوشی رو خریدین !


همچنین از موارد مورد استفاده دیگه این عملیات زمانی که میخواهید گوشیتون رو بفروشید یا به تعمیرگاه بسپارید برای تعمیر
و نمیخواهید که به اطلاعات و برنامه های شما دسترسی داشته باشند !!

نکته:روش های قبلی که برای گوشی های قبلی نوکیا استفاده میشد در این سری جدید یعنی سری تاچ نوکیا کاریردی نداره .


خب برسیم به مراحل :


ابتدا اگر گوشیتون بالا میاد و به اطلاعات دسترسی دارید از اطلاعات ضروری و مورد نیازتون بر روی مموری کارت
یا با استفاده از برنامه های پیسی سوییت یا اُوی سوییت بک آپ یا پشتیبان تهیه کنید اگر هم که بالا نمیاد بیخیال اطلاعات باید باشید :47:
.
گوشیتون رو خاموش کنید .سپس به صورت همزمان این کلید هایی که در تصویر دورشون دایره قرمز رنگ کشیده شده رو فشار داده و نگه دارید
.( اگه یه نفری نتونستید از یکی کمک بگیرید :31: !! ) یعنی کلید های shiftو space و delete و دکمه پاور یا روشن خاموش گوشی !!



[Only registered and activated users can see links]


اگراین روش درست اجرا شده باشه شما تصویر اولیه بالا اومدن گوشی رو مشاهده میکنید
و بعد از شما کشور محل زندگیتون رو میپرسه که تنظیم کنید .

نکته : این فرمت کاری با هارد داخلی گوشی شما نداره و اگر بخواهید هارد داخلی رو فرمت کنید باید از برنامه فایل منینجر گوشیتون استفاده کنید !!

باسلام
میخواستم یه نکته رو بگم
به این روش میگن روش سیف مد مثل سیف مد کامپیوتر که با بالا اومدن با این روش فرق خاصی در حالت معمولی گوشی نمیکنه ولی تا اونجایی که من یادم تو این روش یه کارایی داخل گوشی میشه کرد
حالا این روش به چه درد میخوره : دوستانی که میخواهند مستر ریست بکبنن (این روش با مستر ریست *#7370* هیچ فرقی نمیکنه) و کد امنیتی گوشیشونو فراموش کردن میتونن با این روش گوشی رو مستر ریست کارخونهای بکنن
با تشکر بای

TIMUTI
08-24-2010, 16:23
باسلام
میخواستم یه نکته رو بگم
به این روش میگن روش سیف مد مثل سیف مد کامپیوتر که با بالا اومدن با این روش فرق خاصی در حالت معمولی گوشی نمیکنه ولی تا اونجایی که من یادم تو این روش یه کارایی داخل گوشی میشه کرد
حالا این روش به چه درد میخوره : دوستانی که میخواهند مستر ریست بکبنن (این روش با مستر ریست *#7370* هیچ فرقی نمیکنه) و کد امنیتی گوشیشونو فراموش کردن میتونن با این روش گوشی رو مستر ریست کارخونهای بکنن
با تشکر بای


سلام .. یله ...یه نکته ای که لازم دیدم بگم :31: .. وقتی پسورد امنیتی رو ندونید اگه گوشیتون موقع بالا اومدن پسورد نیاز داشته باشه بعد ا زفرمت هم بازم نیاز داره واسه بالا اومدن :25: :47: ...

یعنی فکر نکینید که با این فرمت پسورد امنیتی گوشی رو میشه دور زد !!

TNT
08-30-2010, 15:01
من میخوام تنظیمات وای فای گوشیمو تغییر بدم ولی قسمت destination همش سیستم ارور میده نمیدونم مشکلش چیه
می دونین مشکلش چجوری حل میشه؟
فرمتش کنم از همین روش هایی که گفتین درست میشه؟کارم خیلی فوریه
ممنون

TIMUTI
09-06-2010, 15:25
من میخوام تنظیمات وای فای گوشیمو تغییر بدم ولی قسمت destination همش سیستم ارور میده نمیدونم مشکلش چیه
می دونین مشکلش چجوری حل میشه؟
فرمتش کنم از همین روش هایی که گفتین درست میشه؟کارم خیلی فوریه
ممنون

بله معمولا درست باید بشه !

محمد رضا
10-08-2010, 12:22
بله معمولا درست باید بشه !
با سلام و خسته نباشید.من یک 5800 دارم وقتی برنامه نصب می کنم اس ام اس که می فرستم در قسمت اس ام ها در report وقتی deliverd (تحویل داده شد) داد از لیست می پره .اگه میشه منو یک راهنمایی بکنین.با تشکر.

TIMUTI
10-08-2010, 12:44
بهتره مشکلاتتون رو تو بخش عمومی - رفع مشکلات گوشی بگین .
در مورد مشکلتون : اگه برنامه خاصی نصب نکردید که دلیور رو پاک کنه . میتونید ریست کلی رو تست کنید (قبلش از اطلاعات مهم پشتیبان بگیرید چون همش پاک میشه ) اگه درست نشد فریمور گوشیتون رو آپدیت کنید به اخرین ورژن .

MOJTABA
03-16-2011, 16:09
تاپیک با آموزش فرمت نوکیا n8 بروزرسانی شد! (پست اول)

nima rezapour
09-16-2011, 12:03
من بابت این راهنمایی ها از همه ی شما تشکر می کنم اما واسم یه سوالی هست که این روش هارد فرمت یعنی تقریبا 3دکمه ای رو که به n8 گفته این رو c7 هم جواب میده چون به نظرم دیگه سیستم عاملشون عین همن جواب میده؟؟ ممنون

XPloD
09-16-2011, 12:27
من بابت این راهنمایی ها از همه ی شما تشکر می کنم اما واسم یه سوالی هست که این روش هارد فرمت یعنی تقریبا 3دکمه ای رو که به n8 گفته این رو c7 هم جواب میده چون به نظرم دیگه سیستم عاملشون عین همن جواب میده؟؟ ممنون

سلام .اصولا باید همین شکلی باشه
شما اگه تست کردید نتیجه رو با ما به اشتراک بگذارید . سپاس .

novin
10-09-2011, 10:25
سلام.من تست کردم ولی نشد.هرچی ریست کردم نشد.آرم نوکیا میاد ولی منو یا صفحه welcome نمیاد.کمک کنید.آموزش فرمت کل هارد حتی درایو e گوشی رو بهم بدین.

PATЯIOT
10-09-2011, 12:45
سلام.من تست کردم ولی نشد.هرچی ریست کردم نشد.آرم نوکیا میاد ولی منو یا صفحه welcome نمیاد.کمک کنید.آموزش فرمت کل هارد حتی درایو e گوشی رو بهم بدین.

دوست عزیز کدوم روش رو استفاده کردید؟الان گوشی در چه حالتیه؟گوشی رو خاموش کنید.دکمه های منو و دوربین و ولوم پایین رو نگه دارید و سپس دکمه ی پاور(روشن خاموش) رو فشار بدین و نگه دارین تا بالا بیاد.یه مدت طول میکشه اما بالا میاد.ضمنا مموری کارتتون رو خارج کنید.......

Uranium
02-26-2012, 22:26
دوستان گوشی من c5-03 هست ، چیجوری می تونم مستر ریست کنم .
( کد #7370#* رو نمی گم اون ریستور تو فکتوریه )

AlexandeR<3NRS
08-29-2012, 16:36
دوست عزیز کدوم روش رو استفاده کردید؟الان گوشی در چه حالتیه؟گوشی رو خاموش کنید.دکمه های منو و دوربین و ولوم پایین رو نگه دارید و سپس دکمه ی پاور(روشن خاموش) رو فشار بدین و نگه دارین تا بالا بیاد.یه مدت طول میکشه اما بالا میاد.ضمنا مموری کارتتون رو خارج کنید.......

سلام و خسته نباشید!
من عین همین روشی‌ که گفتید رو میرم ! اما فرمت نمی‌شه!؟ مشکل از چی‌ میتونه باشه !؟چون موقع فلش زدن هم ارور میده! با چی‌ می‌تونم حل کنم ؟

Peyman5230
08-29-2012, 16:47
سلام و خسته نباشید!
من عین همین روشی‌ که گفتید رو میرم ! اما فرمت نمی‌شه!؟ مشکل از چی‌ میتونه باشه !؟چون موقع فلش زدن هم ارور میده! با چی‌ می‌تونم حل کنم ؟
باید تا زمانی که لوگوی نوکیا میاد دستتون روی کلید ها باشه .

AlexandeR<3NRS
08-29-2012, 17:01
باید تا زمانی که لوگوی نوکیا میاد دستتون روی کلید ها باشه .
تا وقتی‌ که لوگو نوکیا میاد ! نگه میدارم ! بعد گوشی روشن می‌شه ! فرمت نمی‌شه

bahare1370
10-05-2012, 10:30
سلام خدمت دوستان
دستتون درد نکنه جواب واسه 701.الان به صورت پیشفرض 12345 هستش
ممنونsm=00 (19)